Er du klar til en gysende oplevelse….

der får nakkehårene til at rejse på de fleste. Så er Kenneth Bøgh Andersens nyeste fantasyroman, Julemandens død, det helt rigtige bud. Aldrig har han været mere grum, den gode Kenneth Bøgh Andersen. Det er grumt og uhyggeligt og helt igennem fantastisk. I dagens anmeldelse i Weekendavisen står der bl.a. om Julemandens død: “Velskrevet, grusom og opfindsom. Kun ét sted halter logikken – nemlig da børnene søger hjælp hos Kong Frost, som ikke ved, hvem Jesus er, men kender dødssynderne, som er en kristen opfindelse fra det fjerde århundrede. Men det er en detalje. Historien får nakkehårene til at rejse sig og er ikke til at slippe. I den forstand er det utænkeligt at læse den over 24 dage.”

Få en lille forsmag her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>