Benni Bødker – en ny prismodtager

Djævlens øje

I går blev Kommunernes Skolebiblioteksfornings Forfatterpris uddelt ved konfernecen Litteraturens ansigter i Horsens. Prisen gik i år til Benni Bødker for Djævelens øje udgivet på Alvilda, og med nogle ret fantastiske illustrationer af Thomas Thorhauge. Det blev i motivationen fremhævet, at prisen ikke alene er for Djævelens øje, men at den skal ses som en erkendelse og belønning til forfatterskabet som sådan. Det er i den grad velfortjent og skønt, at Benni Bødker modtager prisen. Han har om nogen formodet at motivere drenge (og piger) til at læse. Han rammer læserne, hvor læserne er og har en stor og solid fanskare blandt sine læsere. En anden af Benni Bødkers mange bøger, som blev fremhævet i går var Operation Helmand illustreret af Mads Themberg, som ud kom på Forum sidste år. Vi ønsker Benni Bødker et stort og hjerteligt tillykke med prisen.

benni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>