Endnu en John Green roman

Green-redigeret

I dag udkommer John Greens Paper Towns. En bog, som vi også kan glæde os til at se på det store lærred og det er endda det samme team, som står bag filmatiseringen af En flænge i himlen, der skal lave den. Filmen har premiere til sommer, men bogen kan altså læses på dansk fra i dag. John Green fortæller i denne video om arbejdet med filmatiseringen.

Om bogen: Barndomsvennerne Quentin og Margo går på samme high school, men er vokset fra hinanden. Den nørdede Q følger fascineret fra sidelinjen den gådefulde, smukke Margo, som flirter rundt med de populære elever på skolen. Men hun bliver først et mysterium, da hun en tilfældig aften kravler ind gennem Qs vindue og tilbage i hans liv – med planer om en hævnaktion mod alle der nogensinde har såret hende. Efter deres eskapadenat forsvinder Margo, og Q og hans venner dropper eksamenslæsningen for at finde hende, død eller levende. Historien om Margo og Q giver læseren mere end bare en sjov og romantisk fortælling, men også noget at tænke over – hvilket efterhånden er John Greens specialitet. Læs uddrag af  bogen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>